Kajak – noget for mig?

Havkajak - noget for mig? - Om det er grønlandske vendinger, hyggeture eller ture med blæst og bølgegang i en havkajak,

så er du, I som par el. familie,  velkomne i klubben. Man finder nyttig information på hjemmesiden. Ellers skriv til "klubben" hvis du har spørgsmål.

Det kan for nye kommende medlemmer, være en fordel at indmelde sig i Januar, da kontingentet er for hele kalenderåret og bl. a indeholder svømmehal, træningsrum, klublokaler, klubkajakker, robåde, rednings/svømme vest, pagaj og spraydeck, billig leje af klubben til arrangementer og ikke mindst rokursus i robåd og/eller kajak, fællesture, egen plads i bådehallen o.m.a. Efterår/vinter svømmer vi og træner med kajakkerne i Korsør Svømmehal onsdag aften. Alt dette og mere for 1600 kr. Der er i 2012 kommet familierabat. Se evt under tidligere referater fra bestyrelsesmøderne.

Havkajakkursus 2017, forløber over 4 dage á 4 timer 18-22. ca. (Når der blir' mørkt, går vi i klublokalet). Tilmelding er bindende og årskontingent skal være indbetalt inden kursusstart. Tilmelding til kurset foregår til Lars på llr@live.dk

Se også i menuen vedr. "Begynder havkajakkursus". Her står der lidt om hvad kurset indeholder. Hvis man har spørgsmål vedrørende kajakkurset, kan man kontakte enten kajakinstruktør Lars på llr@live.dk eller Jacob på jacob@tranegaard.com

Prøv en kajak: Hvis du godt vil prøve en kajak, afholder Korsør Roklub åbent hus 2 gange hvert år og hver gang lige inden rokursus. Ellers er det muligt at prøve en havkajak i Korsør Roklub på ovennævnte adresser. Man kan her komme ud og prøve en kajak og derefter indmelde sig i klubben.